12 Ocak 2012 Perşembe

Bloğumuza Merhaba :)))

Evetttttt en sonunda biz de oğluşumla geldik. Aslında çok uzun zamandır düşünüyordum ama bir türlü karar veremiyordum. Bugün öğlen oğluşu uyuttuktan sonra bloglarda gezinirken bir bakıyım nasıl oluyor demeye kalmadan kendimi burada buldum :)

Keşke oğluşum doğmadan önce yapsaymışım şimdiye kadar ne güzel anılarımızı,yaşadıklarımızı yazardım. Neyse artık bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız :)

Oğluşum 2009 yılında 22 Nisan günü öğleden sonra 15:35 itibariyle bizimle beraber, o günden beri mutlu mesut yaşıyoruz. Herşeyimiz çok güzel gidiyor. Emirik doğduğundan beri gayet sakin,mutlu,iştahlı ve çok tatlı :) Ara ara sadece diş sıkıntımız oldu,her seferinde bir boğaz enfeksiyonu geçirdi. Neyse ki hepsi tamamlanınca çok rahatladık..2 sene boyunca emzirdim, her seferinde koca bir iştahla emerdi. Bırakırken de tam tersi çok kolay oldu. Ondan sonra tuvalet eğitiminden korkuyordum. Ona da Ekim 2011 gibi yani tam 2,5 yaşında başladık. Allaha şükür bu süreci de çok kolay atlattık. Şimdi gayet güzel bir şekilde tuvaletini söyleyip banyonun kapısının önünde caillou'lu sandalyesi varsa üstüne çıkıp,ışığı açıp hemen yapıyor :) :)

Bıcır bıcır konuşamaları bu ara çok arttı. Her gördüğüne " Anne Bu Ne? " diyip duruyor..
Arkadaşlarıyla çok güzel vakit geçiriyor,bir de oyuncak yüzünden didişmeleri olmasa :D

Neyse şimdilik açılışı yaptık, sonra gene yazmaya devam ederim..
Hoşçakalın :) :) :)

9 yorum:

merve yıldırım dedi ki...

Canım hayırlı olsun yeni blogun, güzel annesi melikenin yazdığı emirikin maceralarını okumayı sabırsızlıkla bekliyor öpüyorum :)

Melike ve canı,kanı Emirik :) dedi ki...

oyyy cnm teşekkür ederim, öğlenden beri incele incele elimden bu kadar geldi. sonra gene değişiklik yaparım sizden de destek alırım :) umarım bundan sonra güzel şeyler yaşar da paylaşırız :)

ben de öpüyorum :))))

Unknown dedi ki...

HOŞGELDİN MELİKE VE EMİRİK
GÜZEL PAYLAŞIMLAR DİLERİM. AMA ÖNCE RİCAM YORUMLAR AYARIRLARINDAN YORUM PENCERELERİNİ POPUP OLARAK AYARLA YOKSA BURADAKİ GİRİŞLE YORUM YAZILAMIYOR.

Unknown dedi ki...

buarada temanda çok hoş olmuş:)

cakedekor dedi ki...

hayırlı olsun melike,çok güzel olmuş bloğunuz ,hşgeldin aramıza:))

Melike ve canı,kanı Emirik :) dedi ki...

Nilay dediğini arayıp tarayıp yaptım yalnız popup olarak gözükmüyordu ama gene de buldumi umarım olmuştur :)
Ayrıca çok teşekkür ederim :)


Elifcim sağol cnm hb :) :)

Duygu dedi ki...

hayırlı olsun melikecim.. gittikçwe dah güzel olacaktır herşey eminim :)

Melike ve canı,kanı Emirik :) dedi ki...

Duygucum sağol cnm inş :)

Adsız dedi ki...

merhaba